1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Turanlı, gazete büromuzu ziyaret etti
Turanlı, gazete büromuzu ziyaret etti

Turanlı, gazete büromuzu ziyaret etti

Kahta’da iki dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Mehmet Reşat Turanlı gazete büromuzu ziyaret etti..

A+A-

 

Kahta’da iki dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve adaylık için ismi sık sık geçen İşadamı Mehmet Reşat Turanlı, beraberinde Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı ile birlikte destek ziyaretleri kapsamında gazete büromuzu ziyaret etti.

AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adaylığı yarışının kuvvetli isimlerinden olan Turanlı, 2008-2014 yılları arasında AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş ve 2019 mahalli idareler seçiminde de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Aday adaylığı sürecinde elinden geldiği kadarıyla toplumun her kesimiyle görüşüp destek ziyaretleri gerçekleştireceğini ifade eden AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Reşat Turanlı, yaptığı açıklamada; “Allah’ın izniyle adaylık başvurumuzu yaptık. Bundan sonraki süreçte ilçemizin her kesimiyle görüşüp, desteklerine talip olacağız. Malumunuz AK Parti bizim ikinci evimiz. Bu partide 2008-2014 yılları arasında ilçe başkanlığı yaptım, 2019 seçimlerinde de belediye başkan aday adayı oldum. Her daim partimizin emrinde olduk. Allah nasip ederse 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Kahta’yı hak ettiği yere taşımak için hizmete talibim. Tabi çok sayıda aday adayı arkadaşlarımız var. Bu yarışı birlik, beraberlik, kardeşlik hukuku içerisinde demokratik bir zeminde yürüteceğiz inşallah” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt