1. HABERLER

  2. ASAYİŞ
  3. Kahta’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Kahta’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Kahta’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde Nissibi Köprüsü yakınlarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı..

A+A-

Kaza, gece saatlerinde Kahta-Siverek karayolu 58’inci kilometresindeki Nissibi Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mustafa Y. (54) idaresindeki 02 ABS 099 plakalı otomobil ile Tezcan B. (46) hakimiyetindeki 64 LR 175 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte araçlarda bulunan Müzeyyen Y. (49), Semanur Y. (19), Hiranur Y. (16), Şenol D. (28), Tekin P. (52) ve Mustafa A. (40) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine Siverek ve Kahta’dan çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıların bir kısmı Kahta Devlet Hastanesi’ne bir kısmı ise Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle Nissibi Köprüsü yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanırken, olay yerinden araçların çekilmesiyle birlikte ulaşım kontrollü olarak sağlandı.