1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Turanlı’dan Berat Kandili mesajı

Başkan Turanlı’dan Berat Kandili mesajı

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Ramazan-ı Şerifin habercisi olan 'Berat Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı..

A+A-


Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yayınladığı mesajında, Berat Gecesi’nin, salgınla mücadele eden Türkiye’de ve dünyada sağlık ve sıhhate vesile olması temennisinde bulunarak, böyle mübarek geceler iman, ibadet ve düşünce bakımından yenilenme, geçmişimizi muhasebe etme ve ümitleri tazelemek adına büyük bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir süreçten geçmekteyiz. Toplumsal duyarlılığı ve hassasiyeti her zaman bizlere hatırlatan mübarek kandil gecelerimizin insanımıza daima birliği ve kardeşliği hatırlatması çok önemlidir. Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkânı sağlar. Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin Berat Kandili’ni kutlar, tüm dünyayı esir alan Kovid-19 hastalığının son bulmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum” diye konuştu.

Şevket Bozkurt (Kahta DHA)