1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mustafa Kalaycı, muhtar adaylığını açıkladı
Mustafa Kalaycı, muhtar adaylığını açıkladı

Mustafa Kalaycı, muhtar adaylığını açıkladı

Kahta’da yaklaşık 30 yıldır esnaflık yapan Mustafa Kalaycı, yaklaşan yerel seçimler öncesi Yavuz Selim Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı..

A+A-

Yavuz Selim Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu nedenle de 2024 yılında yapılacak muhtarlık seçimlerinde Yavuz Selim Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu ifade eden Mustafa Kalaycı, “Saygıdeğer ve çok kıymetli Yavuz Selim Mahallesi sakinleri; sorunlarınızı yakinen biliyorum. Özellikle gençlerimizin isteklerini, mahallemizde ivedi bir şekilde iyileştirilmesi gereken sorunların olduğunun bilincindeyim. Kanaat önderleri ve sivil toplum örgütleri ile istişare ederek, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Yavuz Selim Mahallesi’nden muhtar adayıyım. Çıkmış olduğum bu yolda siz değerli Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin de desteği ile birlikte mevcut sıkıntılarımızın giderileceğine inanıyorum. Desteğinize inanarak bu hizmete talip oldum” dedi.

1969 Kahta doğumlu olan Mustafa Kalaycı; ilk, orta ve lise eğitimini Kâhta’da tamamladı. Yaklaşık 30 yıldır ticaret ile uğraşan Kalaycı, evli ve üç çocuk babasıdır.
Haber: Şevket Bozkurt