1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Zeynal Aydın'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı
Başkan Zeynal Aydın'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Zeynal Aydın'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlamam mesajı yayınladı..

A+A-

 

Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Kadınlar yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.
Kadınlarımızı her alanda emekleri ve başarıları ile ön plana çıkmışlardır. Kadınlarımız çalışkanlığı ve mücadelesi ile yorulmadan yeni nesiller yetiştirmişlerdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle; gelenek, görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, insanlığın umutlarını yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan başta kooperatif üyesi kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt