1. HABERLER

  2. EKONOMİ
  3. Milad İş Dünyası, Kahta’da üyeleriyle bir araya geldi
Milad İş Dünyası, Kahta’da üyeleriyle bir araya geldi

Milad İş Dünyası, Kahta’da üyeleriyle bir araya geldi

Milad İş Dünyası Derneği Genel Başkanı Hüseyin Terzi, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde dernek üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi..

A+A-

 

Derneğin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Milad İş Dünyası Derneği Adıyaman İl Başkanı Sadık Yavaş, Milad’ın milli, ilkeli, liyakatli, adil ve dürüst iş adamları derneği, öncü, yenilikçi üyelerin iş birliği ve dayanışması temelinde bir araya getirilmesi olduğunu söyledi.

İş dünyasındaki üyelerinin kendi pazar alanını genişletmek ve bununla birlikte üretici olan üyelerin ise ihracat kanallarını açıp, yeni imkanlara kavuşmasını sağlamaya çalıştıklarını belirten Milad İş Dünyası Derneği Genel Başkanı Hüseyin Terzi ise, Türkiye’nin üretim seferberliğine ihtiyacı olduğunu söyledi.
12 ilde ve 5 tane de yurt dışı temsilciğinin bulunduğunu belirten Milad Genel Başkanı Hüseyin Terzi, “Türkiye genelinde yaptığımız Milad İş Dünyası Derneği çalışmaları kapsamında Adıyaman'dayız. Bölgedeki saha analizi çalışmaları için buradaki iş dünyası ve sektör ile ilgili sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Dernek olarak işverenlerin örgütlenmesi bizim önceliğimizdir. Türkiye'nin genç nüfusu ve potansiyeli ile doğru teşvik ve desteklerle daha büyük başarılara imza atabileceğine inanıyorum. Bütün bunlar üyelerimize birliktelik oluşturacağımız sinerji, özellikle ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik şartlarda yeni pazar ihtiyacıyla esnafımızı ayakta tutmak, bu anlamda daha büyük adım atmalarını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremin bölgedeki etkilerine de odaklandıklarını ifade eden Terzi; “Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza destek olmak adına başlattığımız projeler ve acil çözüm önerileri, toplantılarımızın merkezinde yer aldı. Bölge halkının birlik ve beraberlik içinde oluşturduğu dayanışma, bu zorlu süreçte önemli bir güç kaynağı olmuştur.
Adıyaman ve çevre illerde gerçekleştirdiğimiz toplantılar, bize bölge halkının sıcak misafirperverliğini bir kez daha gösterdi. Bu güzel karşılama, bizi daha da motive etmiş ve bölge ile güçlü bir bağ kurmamıza katkı sağlamıştır” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt