1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Turan Yıldırım’a seçim bölgesinden tam destek
Turan Yıldırım’a seçim bölgesinden tam destek

Turan Yıldırım’a seçim bölgesinden tam destek

AK Parti Kahta İl Genel Meclis Üyesi Adayı Turan Yıldırım, 31 Mart’a kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade etti..

A+A-

 

Kahta’da AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak gösterilen Turan Yıldırım, adaylığı açıklandıktan sonra köy köy, ev ev gezerek vatandaşlardan destek istiyor. 31 Mart’a kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Turan Yıldırım, yaptığı açıklamada; “Seçim çalışmaları kapsamında bölgemizdeki tüm köylerimizi ziyaret ederek çalmadık kapı bırakmayacağız. Gittiğimiz her yerde, her evde vatandaşlarımızla bire bir görüşme imkanımız oluyor. Hem genel hem de köy ile alakalı sorunlarının olup olmadığını soruyoruz. AK Parti’ye ve bizlere gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkür ediyorum. Seçimin şimdiden memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta halkımızın da desteğiyle sandıklardan zaferle çıkan biz oluruz” dedi.
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Turan Yıldırım’a desteklerinin tam olduğunu ifade eden köylüler ise; “Turan Yıldırım, bölgemizde sevilen ve sayılan bir kişidir. AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Adaylığının kendisine verilmesi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu işi başarıyla ve layıkıyla yapacağından şüphemiz yoktur. Bölge halkı olarak kendisine desteğimiz tamdır. Şimdiden kendisini tebrik ediyor ve çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” dediler.
Haber: Şevket Bozkurt